Call Us : +123-456-789

Nafta kosmetyczna

Home  >>  Katalog  >>  fanclub Zdrowie i uroda  >>  fanclub Kobiety  >>  Nafta kosmetyczna

Nafta kosmetyczna

Nafta kosmetyczna

Olejek rycynowy to preparat, który obecnie przeżywa swoisty renesans. Jak to możliwe? Wynika to z faktu, że środek ten, był znany już za czasów Rzymian i Egipcjan, a w XVIII wieku, został wręcz uznany oficjalnie jako środek leczniczy. Był on używany przede wszystkim jako specyfik umożliwiający łatwiejszy poród oraz jako preparat który leczył choroby pasożytnicze czy pomagający w długotrwałych biegunkach. Ten sam olejek rycynowy, miał swoje zastosowanie, w postaci trucizny która zabijała oraz skuteczny środek na zapobieganie możliwym kradzieżom przez pracowników kopalni diamentów. W dzisiejszych czasach olejek rycynowy, spotyka się z rosnącym zainteresowaniem głównie wśród kobiet. Interesuje Cię to, czym jest to spowodowane? Zapraszamy serdecznie do lektury naszego vademecum o olejku rycynowym.


Ocena: 5/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Odwiedziny botów:
  • googlebot: 45 (ostatnio: 23.04.2021 19:47:01)
  • yahoo: 4 (ostatnio: 29.06.2016 06:28:44)

Podlinkuj wpis:

Dodaj komentarz